وي افزود: ايجاد اين قطب سبب ميشود که استانهاي خراسان، مازندران، گيلان، آذربايجان غربي و ساير استانهاي پر گردشگر از اين قابليتها استفاده کنند.
رئيس سازمان تحقيقات و مطالعات ناجا گفت: اگر يک درصد از سهم درآمد گردشگري جهان را به خود اختصاص دهيم سالي يک ميليارد دلار ميشود و منبع پايدار در برابر منابع غير پايدار است.
وي اضافه کرد: با تاثيرپذيري امنيت پايدار و فرصتها و چالشها در گردشگري ايران بايد کار مطالعات روي گردشگري ايران صورت گيرد.
قصري با بيان اينکه گردشگري را در يکي از حوزههاي مطالعاتي سازمان تحقيقات و مطالعات ناجا قرار داديم، اضافه کرد: اصفهان را براي اين در نظر گرفتيم که يکي از قطبهاي اصلي گردشگري ايران و جهان است و در جغرافياي مرکزي ايران قرار دارد و از مجامع علمي و گردشگري خوبي برخوردار است.
وي اضافه کرد: اصفهان پذيراي صدها هزار گردشگر از ايران و جهان است و اين همايش نقطهي آغازي براي اين حرکت علمي است همچنين اميدواريم در يک دوره دو ساله دستاوردهاي همايش اول را شاهد باشيم.
رئيس سازمان تحقيقات و مطالعات ناجا همچنين گفت: معتقديم بحث گردشگري و سياحت در تاريخ ايران با رويکرد انتظامي قابل تحقيق است و بحث گردشگري بايد مورد توجه قرار گيرد.
قصري خاطرنشان کرد: گردشگري علمي – مذهبي هر کدام براي خود کارکردهاي انتظامي ويژه دارند.
وي با بيان اينکه الگوهاي رفتاري پليس در مقابل گردشگر داخلي و خارجي بايد مورد توجه قرار گيرد، اضافه کرد: هر منطقهاي کارکرد خود را دارد و رصد دائمي امنيت و احساس امنيت در گردشگران نکته بسيار با اهميتي است که پليس گردشگر هر کشوري بايد مورد تاکيد قرار دهد./104
انتهای پیام/